BIOGRAFIA

c/ Miquel Servet, 18
17800 Olot - Girona - Spain


Karris pintant en un dels seus estudis

"SOC UN CREADOR DE FORMES, LLUM I COLOR"

Antoni Carrera “Karris”, nascut a Olot (Girona) 1963, cursa estudis a l’escola de Belles Arts d’Olot a la dècada dels ’70. Pren classes particulars amb els artistes “Garrido Marqueño” i “Montse Barros Amils”.

A principis del 2004 resideix a la ciutat de Nova York, pren classes a la prestigiosa escola “The Drawing Center of New York” i ha estat seleccionat per la “Florence Biennale 2005” de Florència (Itàlia).

Ha exposat a:

Olot, Palamós, Ripoll, Vic, Barcelona, a les fires d’art de: Camprodon, Sant Feliu de Guixols, Moià, Olot i Girona. També a  Delft (Holland), Vianna do Castello (Portugal), Lisboa (Portugal), París (France), Bordeaux (France). Ha realitzat mostres d’art a les ciutats Nord Americanes de Nova York, Lafayette, Philadelphia i Washington D.C. i Montreal (Canadà), Munich i Berlín (Alemanya), Varsòvia (Polònia) i Vilnius (Lituània)..

Al 2004 va realitzar una col.lectiva en ple Fòrum de les Cultures a la Galeria Tuset de Barcelona i es va estrenar amb una individual a Broadway (Nova york) a la prestigiosa “Montserrat Gallery”.

Últimament, també ha rebut elogis del Whitney Museum of American Art de NY.

Es pot trobar obra al museu del Juventus F.C. a Turi (Itàlia). I al consolat dels Estats Units a Barcelona.

Ha col·laborat amb els grups musicals “Elèctrica Dharma” i “Stops”.

Ha decorat els pubs de Platja d’Aro (Girona), De Gom a Gom i Cusin’s amb diferents murals.

Karris recull la llum del mediterrani, el color de la costa brava i l’espontaneïtat de les formes de l’artista llatí per realitzar el seu particular món del Surrealisme-Figuratiu-Mediterrani.

 

ELS INICIS


 

ALBUM DE FOTOS

 


Karris pintant en directe (Vic - Barcelona)


Karris pintant a l'estudi d'Olot

Copyright 2001-2005 por Karrisart
e-mail: info@karrisart.com